Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 18:24

ΑΕΚ: Μέσα ο Μασούντ, έξω Μοράν και τρεις ακόμη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν λείπουν τα προβλήματα και το 2018 για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ που δεν πήρε για το Αγρίνιο (πλην του Βάσκου) και τους Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς…

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα για τον αγώνα με αντίπαλο (και πάλι) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ακολούθησε η πρώτη αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το 2018 η οποία αναμενόμενα έχει πολλές απουσίες και προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι επιλογές στην αποστολή προδίδουν και σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα επιλέξει να παίξει ο Σεβιγιάνος τεχνικός.

Ο Σοτζέι Μασούντ συμπεριλήφθηκε και ταξιδεύει για το Αγρίνιο και το αυριανό ματς σε αντίθεση με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα τον Ερίκ Μοράν που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ισπανός κόουτς. Εκτός αποστολής και οι τραυματίες Σιμόες – Τσόσιτς τη στιγμή που ανέτοιμος (λίγες προπονήσεις σε φουλ τέμπο) κρίθηκε και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (06/01 στις 19:30): Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια και Αραούχο.

Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η Ένωση στο Αγρίνιο προφανώς και το 3-4-1-2 (ή 3-4-2-1) θα είναι η επιλογή του Μαλόνο Χιμένεθ. Με τον Τσιντώτα κάτω απ’ τα δοκάρια και τριάδα στόπερ τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος (δεξιά) και Μπακάκης (αριστερά) και τους Λόπες (αριστερά) και Γκάλο (δεξιά) να παίζουν τις δυο πλευρές. Στα χαφ θα παίξουν οι Γαλανόπουλος – Κονέ με ελεύθερο είτε τον Μπακασέτα και επιθετικό δίδυμο τους Λιβάια – Αραούχο είτε τον Λιβάια ώστε επιθετικό ζευγάρι να είναι οι Χριστοδουλόπουλος με τον «Τσίνο» (όπως συνέβη στην Λιβαδειά).

Υπάρχει και το 4-4-1-1 (ή 4-2-3-1) με την άμυνα να αποτελείται από τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο (δίδυμο), Μπακάκη (δεξιά), Λόπες (αριστερά). Στα χαφ θα χρησιμοποιηθούν Κονέ και Γαλανόπουλος, στο δεξί άκρο ο Λάζαρος και στο αριστερό τον Μασούντ με τους Λιβάια και Αραούχο να επιλέγονται δίδυμο στην επίθεση. Αυτό μοιάζει με το plan b του Σεβιγιάνου κόουτς το οποίο και δούλεψε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1743 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.