Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 18:20

Παράσταση Καραγκιόζη στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική παράσταση με τον Καραγκιόζη ¨Γραμματικό¨, δόθηκε σήμερα στο Σπίτι Ημερήσια Φροντίδας ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ στα Καλύβια, από τον ταλαντούχο και αυτοδίδακτο νεαρό καραγκιοζοπαίκτη, Νίκο Γκουτσέλη!

Τα παιδιά με μεγάλη χαρά παρακολούθησαν Θέατρο Σκιών με τον αγαπημένο και συμπαθή σε όλους μας Καραγκιόζη να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Ο Νίκος Γκουτσέλης, μαθητής της Α΄ τάξης στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, με καταγωγή από το χωριό Στράτος Αγρινίου, αγαπά με πάθος το ελληνικό Θέατρο Σκιών και από πολύ μικρός ξεκίνησε να φτιάχνει φιγούρες του Καραγκιόζη, του Χατζιαβάτη, του μπάρμπα Γιώργου, του Μορφωνιού, από τα κολλητήρια, του Πασά κ.ά. ενώ έδινε αυτοσχέδιες παραστάσεις στα παιδιά της γειτονιάς και τους φίλους του. Το καλοκαίρι είχε παίξει Καραγκιόζη στην πλατεία του χωριού του, στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Στράτο.

Έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook με τίτλο «Θέατρο Σκιών Γκουτσέλη» την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 2058 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.