Στο δρόμο της αναζήτησης ιδανικού συντρόφου, συχνά σκοντάφτουμε, πέφτουμε και τρώμε τα μούτρα μας. Όχι πια. Το «Αντρών ΕγχΟιρίδιον» είναι εδώ, να μας προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Τύποι που έχουμε συναντήσει ή θα συναντήσουμε, συγκεντρώνονται στις σελίδες του, με όλα τους τα στραβά κι ανάποδα, που θα βοηθήσουν τόσο την αναγνώριση, όσο και την αντιμετώπισή τους.

Η Άννα Παχή, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, συνεντεύξεων από παθούσες και κατάδυση σε σκοτεινά ψυχολογικά μονοπάτια, παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο της «Αντρών ΕγχΟιρίδιον» από τις εκδόσεις Λυκόφως. Ίσως ο πιο χρήσιμος Οδηγός Επιβίωσης που γράφτηκε ποτέ, μοιράζει απλόχερα τη γνώση και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους.

Ο «Μαμάκιας», ο «Πιπίνος», ο «Μπήχτης», ο «Παντρεμένος» και άλλοι πολλοί, αποκαλύπτουν τις τεχνικές, τη συμπεριφορά και τα σώψυχά τους για να ξέρεις τι να αποφεύγεις.  

Γραμμένο με συμπάθεια, χιούμορ και δηκτικό συχνά ύφος, το «Αντρών Εγχοιρίδιον» διαβάζεται και από τα δυο φύλα, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν αμφοτέρων των μελών. Ως γνωστόν, δε φταίει ποτέ μόνον ο ένας. (Ή η μία…).

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Άννα Παχή είναι παιδί της πόλης και Αιγόκερως.

Μετά το «Έπος των Gpeleαίων» που άλλαξε την ιστορία όπως την ξέρουμε, προσφέρει στην ανθρωπότητα το «Αντρών εγχΟΙρίδιον» με στόχο την κατάκτηση της αυτοβελτίωσης και της θέωσης, μια προσπάθεια στην οποία πρωτοστατεί.

Γράφει στο www.iart.gr, της αρέσουν οι σοκολάτες και τα μιούζικαλ.

Φωτογραφία Άννας Παχή βιογραφικού και δελτίου τύπου: Μαρία Ναούμ

Στοιχεία Έκδοσης

Τίτλος : «Αντρών Εγχοιρίδιον»

Συγγραφέας: Άννα Παχή

ISBN : 9786185095642

Διαστάσεις : 12 x 20

Σελίδες : 144

Εκδόσεις «Λυκόφως»