Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 18:05

2018 λόγοι για να ονειρευόμαστε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει η Γιώτα Μπουμπούλη

Πάει ο παλιός ο χρόνος και πίσω δεν ξαναγυρνά! Και αντί να κάνουμε απολογισμούς τι κάναμε σωστό και τι λάθος αδημονούμε για ένα νέο έτος με πολλά μα πολλά χαμόγελα!

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη… Φυσικά και κατανοώ την τόση δυστυχία, την πείνα, την αρρώστια, τους πολέμους. Πολιτικοί που πιστέψαμε και μας απογοητεύσανε. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Εμπιστεύεσαι, απογοητεύεσαι μα συνεχίζεις να ονειρεύεσαι.

Φέτος λοιπόν δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα. Ναι ναι καλά διαβάζεις… τίποτα!

Γιατί στη ζυγαριά της ζωής μου νομίζω ότι αρκετή υπομονή και αναμονή εξάντλησα. Φέτος λοιπόν όλα όσα ονειρεύομαι θα τα διεκδικήσω μόνη μου…

Εκείνο που οι άνθρωποι ονομάζουν μοίρα, στην ουσία είναι ένα σύνολο ανοησιών που έκαναν…

Συμφωνώντας με τον Σοπενχάουερ θεωρώ ότι ο καθένας παίρνει ό,τι αξίζει και όσο υποτιμά τον εαυτό του τόσο αποφεύγει την εύνοια που αξίζει. Τι θέλουμε για φέτος λοιπόν… ας αναπολήσουμε το 2017 και ας ονειρευτούμε αυτό που δεν είχαμε…

Αγάπη… πρώτο και τελευταίο, όσο ρομαντικό και όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται ας ευχηθούμε αγάπη σε φίλους, εχθρούς, συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους.

Έρωτα… πάθος, ένταση, αυτόν τον κινηματογραφικό έρωτα που πάντα θέλαμε έφτασε η ώρα να τον ζήσουμε. Με πολλά ή με λίγα, γιατί απλά αξίζει να γνωρίσεις κάποτε έναν μεγάλο έρωτα που θα κάνει όλους τους προηγούμενους να φαντάζουν ένα τίποτα. Έναν έρωτα που θα ξεχάσεις την απελπισία της καθημερινότητάς σου και θα ζεις το κάθε φιλί με τόσο πάθος σαν να είναι το τελευταίο σου.

Τρέλα… τρέλα για ζωή, τρέλα με αγκαλιές, τρέλα με έρωτες, τρέλα αθώα που θα ξυπνάς μόνο και μόνο γιατί αυτό που θα ζεις θα ξεπερνάει κάθε σου όνειρο.

Κι αν τα βάλεις όλα μαζί; πολύ απλά να αγαπήσεις με τρέλα έναν μεγάλο έρωτα. Μπορεί να είναι δίπλα σου, μπροστά στα μάτια σου, μπορεί κι αυτός να περιμένει εσένα. Γι’ αυτό σταμάτα να συμβιβάζεσαι με τα δήθεν και τα πρέπει, με τις ανασφάλειές σου… πόσες φορές δεν έκλεισες την πόρτα χωρίς να κοιτάξεις πίσω;

Άγιε μου Βασίλη εύχομαι το 2018 να μας φέρει στη μέση του χειμώνα ένα ατέλειωτο καλοκαίρι!

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3979 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.