Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 12:39

Μεγάλη επιτυχία είχε το Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό γλέντι» στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την συμμετοχή δεκάδων χορευτών πραγματοποιήθηκε  για πρώτη φορά το «Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό γλέντι» στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων  του Δήμου Αγρινίου, οι «Θεστιείς»,  το «Ακαρνανικό Φως Φυτειών», ο Σύλλογος Νεάπολης «Το Παλαιόκαστρο», ο  Πολιτιστικός όμιλος Καμαρούλας και  η Ορχήστρα παρέσυραν στον χορό μικρούς και μεγάλους.

Οι σύλλογοι, που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα,  ξεκίνησαν από τους κεντρικούς δρόμους  και κατέληξαν στην Πλατεία Δημοκρατίας όπου, με αστείρευτο κέφι, διασκέδασαν  και κέρασαν τσίπουρο τους Αγρινιώτες που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης.  

Τα μέλη των συλλόγων ενώθηκαν σε ένα μεγάλο κύκλο γύρω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο  και χόρεψαν για περισσότερες από τρεις ώρες.

Διαβάστηκε 1845 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.