Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 21:31

Με μεγάλη συμμετοχή η χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κομπωτή Ξηρομέρου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Κυριακή 24.12.2017, από το Σύλλογο Κομπωτής “H Τοριβία” στην πλατεία του χωριού. 

Οι χωριανοί μας αλλά και φίλοι επισκέπτες από τις γύρω περιοχές το γλεντησαν για τα καλά μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Ο σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο γλέντι μας παρουσιάζοντάς μας Σαρακατσάνικους χορούς.
 
giorti-kompoti2
 
Oι διοργανωτές ευχαριστούν πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:
“-Τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας για την διαχρονική στήριξη των εκδηλώσεων του συλλόγου μας.
-Τους συγχωριανούς μας που κάθε φορά συμβάλλουν είτε σε χρήμα είτε σε είδη είτε σε εργασία για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας.
-Τον σύλλογο Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανιας και τον πρόεδρο του Αυδή Χρήστο, αλλά και την δασκάλα του συλλόγου Νικολοπούλου Αργυρώ για την συμμετοχή του χορευτικού τους στην εκδήλωση μας.
-Την Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κα Πανταζή καθώς και την γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου κα Βέμη Καρέλου Αθηνά.
-Την δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου Αρχαία Μεδεωνα κα Μπουμπούλη Αφροδίτη και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία αγάπη και ευτυχία στις οικογένειες σας.”
 
 
Περισσότερες φωτο στο http://xiromeronews.blogspot.gr/
 
Διαβάστηκε 2243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.