Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 13:33

ΑΕΜ και Ν.Αμφίλοχος στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

A.E.Mεσολογγίου και Νέος Αμφίλοχος θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μετά τα σημερινά αποτελέσματα στους δύο ημιτελικούς. Ο Ν. Αμφίλοχος νίκησε την Κ20 του Παναιτωλικού με 1-0 ενώ η ΑΕΜ επικράτησε 4-2 του Τρίκαρδου Κατοχής .

Στον τελικό του κυπέλλου οι κανονιέρηδες με τεσσάρα

Την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο του κυπελλούχου θα έχουν οι κανονιέρηδες που το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, επιβλήθηκε με σκορ 4-2 επί του Τρικαρδου Κατοχής εξασφαλίζοντας και το ένα εκ των δυο εισιτηρίων του φετινού τελικού.

Αντίπαλος της ομάδας του Μεσολογγίου θα είναι ομάδα του Νέου Αμφίλοχου, που την ίδια ώρα στο Αγρίνιου έπαιρνε τη νίκη με σκορ 1-0 επί της ομάδας της Κ20 του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι στο 18΄μετα από ατομική προσπάθεια από αριστερά και  σουτ του Βαγγέλη Βασιλάρη θα προηγηθούν στο παιχνίδι 1-0.

Ένα δίλεπτο θα είναι αρκετό για του φιλοξενούμενους που στο 36΄και στο 37΄ σε σέντρες από δεξιά των Καβαλιέρη και Φραγκούλη, και με σκόρερ τον Σεραφίγγο ( με πλασέ και κεφαλιά) θα κάνουν την ολική ανατροπή παίρνονταν κεφάλι στο σκορ 1-2.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 42΄οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με τον Πιστιόλη να ανοίγει «λογαριασμό» στο παιχνίδι με σουτ από πλάγια θέση μετά από πάσα του Ανδρεόπουλου κάνοντας το 2-2 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 58΄από καλοχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Βαγγέλη Βασιλάρη, ο Πιστιόλη με κεφαλιά θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του σημειώνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι 3-2.

Για να έρθει στο 79΄ και πάλι ο Κώστας Πιστιόλης που ήταν και ο κορυφαίος στο αγώνα, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μπαλαμπάνη να σφραγίζει το εισιτήριο του τελικού για τους κανονιέρηδες κάνοντας το τελικό 4-2.

Ξεχωριστή στιγμή του παιχνιδιού η βράβευση της ΑΕ Μεσολογγίου από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπιλάλη στο ημίχρονο της αναμέτρησης στον Νεκτάριο Ζέρβα για την πολυετή προσφορά του στους κανονιέρηδες.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

18΄ΓΚΟΛ, κίνηση από αριστερά του Βαγγέλη Βασιλάρη και σουτ από το ύψος της περιοχής, στην δεξιά γωνιά του Τσιάρα και 1-0.

35΄εκτελεση φάουλ του Βασιλάρη που θα φέρει την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει, αδύναμο σουτ του Ανδρεόπουλου θα μαζέψει ο Τσιάρα.

36΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά του Καβαλιέρη στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, πλασέ πάνω στην κίνηση του Σεραφίγγου και 1-1.

37΄ΓΚΟΛ, νέα σέντρα από δεξιά αυτή την φορά του Φραγκούλη, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, με κεφαλιά το Σεραφίγγος μέσα σε δυο λεπτά θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

42΄ΓΚΟΛ, κλέψιμο του Ζαχαρόπουλου που θα βρει τον Ανδρεόπουλο, πάσα του τελευταίου στον Πιστιόλη που με σουτ πάνω στην κίνηση θα ισοφαρίσει σε 2-2.

43΄σέντρα σουτ του Πιστιόλη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

45΄γυρισμα στο δεύτερο δοκάρι, προβολή Μπαρμπαρούση άουτ.

48΄βαθεια μπαλιά του Ψηλού, σουτ του Γούργαρη άουτ.

51΄απευθειας εκτέλεση φάουλ  του Βαγγέλη Βασιλάρη άουτ.

55΄σουτ από πλάγια θέση του Πιστιόλη ελάχιστα άουτ.

57΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιάρας.

58΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση του κόρνερ από τον Βασιλάρη, κεφαλιά του Πιστιόλη και 3-2 για την ΑΕΜ.

68΄σέντρα σουτ του Καβαλλάρη άουτ.

72΄σουτ του Αγγελή άουτ.

74΄κλέψιμο του Φραγκούλη από δεξιά και γύρισμα στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει παράλληλα μέσα από την μικρή περιοχή και να απομακρύνεται.

79΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά του Μπαλαμπάνη, σουτ του Πιστιόλη και 4-2.

83΄με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Τρίκαρδος, με τον Γατσώρη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη του κ. Στυλιαρά για φάουλ πάνω σε αντίπαλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Σούζας και Λυσσάρης.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαούρας , Κάκκος Χ., Κάκκος Γ. (46΄Μπαλαμπάνης), Λίτσος, Καβαλλάρης, Πασπαλιάρης (51΄λ.τ Ντζιμάνης), Ζαχαρόπουλος, Πιτσιόλης, Βασιλάρης (90΄Κοτοφώλης), Ανδρεόπουλος (82΄Πατσουράκης).

Τρίκαρδος Κατόχης: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Τσιάρας, Καβαλιέρης, Βασιλάρης, Γατσώρης, Ψηλός, Μπαρμπαρούσης (46΄Σαμψώνας), Γούργαρης ( 57΄Αγγελης), Βαλτογιάννης (78΄Βρέττας), Σεραφίγγος, Κουκουρδέλης (86΄Τσιλιπάνος), Φραγκούλης.

http://aitosports.gr

Διαβάστηκε 1582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.