Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 11:01

Άνοιξε με προσωρινή λύση ο δρόμος στην Κλεισούρα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άνοιξε με προσωρινή λύση ο δρόμος στην Κλεισούρα!

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

Υπό την πίεση του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου λόγω των εορτών της Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από σήμερα άνοιξε ο δρόμος της παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας που υπέστη καθίζηση από τις πλημμύρες της 2ας Δεκεμβρίου.

Ο δρόμος στο σημείο που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί, ωστόσο δίνεται στην κυκλοφορία με ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (κώνους κτλ που ρυθμίζουν το πλάτος του οδοστρώματος) και σήμανση για χαμηλές ταχύτητες από τους οδηγούς. Αρχικά σήμερα το πρωί δόθηκε το ρεύμα από Αγρίνιο προς Μεσολόγγι και λίγες ώρες αργότερα θα δοθεί και το έτερο ρεύμα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία ήδη διεξάγεται με μικρή ταχύτητα και την ανάλογη καθυστέρηση στο σημείο, όπου υπάρχει η κατάπτωση του επιχώματος στο οδόστρωμα. Έστω και έτσι όμως η προσωρινή αυτή λύση είναι πολύ καλύτερη από την εναλλακτική που προσφέρει ο δρόμος μέσω Αγγελοκάστρου. Αναμένεται σύντομα επίσημη ανακοίνωση από την Τροχαία.

Η απαγορευτική σήμανση της Τροχαίας που υπήρχε στο ύψος του κόμβου για  Κλεισορρεύματα - Λυσιμαχεία έχει πλέον φύγει...

Η απαγορευτική σήμανση της Τροχαίας που υπήρχε στο ύψος του κόμβου για Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχεία έχει πλέον φύγει…

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 2473 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.