Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 18:42

Μεσολόγγι: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις – Χριστούγεννα στην παλιά Βάλβειο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Απόψε Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην παλιά Βάλβειο Βιβλιοθήκη το Ωδείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γ. Κουτσαγγέλη θα παρουσιάσει την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικες λογοτεχνικές μελωδίες» από 18.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.

Αύριο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, το «Χριστουγεννιάτικο Γλυκό Χωριό» του chef  Σπύρου Κιτσινέλη θα υποδεχθεί τα παιδιά τις ίδιες ώρες, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου) η νηπιαγωγός Γεωργία Ντέκα θα κατασκευάσει μαζί τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Επίσης το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Ανδρέα και Λουκά Αδαμόπουλου «Τα όπλα σωπάστε ν’ ακουστούν οι ευχές». Η συναυλία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, σε περίπτωση όμως δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα γίνει στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου την ίδια ώρα.

Διαβάστηκε 1343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.