Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 18:26

Επίσκεψη της Α.Ε.Μ. στο Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα’ στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουν με ανακοίνωση τους,  τις θερμότατες  ευχαριστίες τους στην ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου, καθώς και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Μ., που επισκέφθηκαν το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Αναλυτικά:

“Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης κ. Παναγιώτης Κατσάνος, οι προπονητές κ. Γεώργιος Πετσίνης και Ιωάννης Ντζιβάνης και οι παίκτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου μας, συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους νέους μας και τους έδωσαν μεγάλη χαρά. Τους ευχαριστούμε θερμότατα για τα αναμνηστικά δωράκια που μας άφησαν, καθώς και για τα είδη τροφίμων που μας προσέφεραν, τα οποία μας είναι πολύτιμα και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους νέους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» που προέρχονται από πολύ φτωχές οικογένειες.


aem-panagiaeleousa2


Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία χαροποίησε όλους μας και ιδιαίτερα τους εκπαιδευόμενους νέους μας. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως  ευαισθησία, αλληλεγγύη  και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.
 
Σας ευχαριστούμε θερμότατα και ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με Υγεία, Δύναμη και πάντα Επιτυχίες στην ομάδα της Α.Ε.Μ.”

aem-panagiaeleousa3

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1136 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.