Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:48 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 14:27

Συγκίνηση στην εκδήλωση για το Ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού  Σχολείου  Αγρινίου εκατοντάδες χορευτές της πόλης συγκίνησαν με τη ζωντάνια και το πάθος τους χορεύοντας  για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγρινίου «ΜαρίαΔημάδη».Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν στην σκηνή ανέβηκαν οι μαθητές του ειδικού σχολείου.

Οι νέοι και οι νέες της πόλης μας ξεσήκωσαν το κοινό  που χειροκρότησε ζεστά την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο ειδικό σχολείο.

Η εκδήλωση,  που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Προγράμματος του Δήμου Αγρινίου, έγινε σε κλίμα αλληλεγγύης  όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου: “Για μια ακόμη χρονιά οι Αγρινιώτες αποδεικνύουν τη μεγάλη τους ευαισθησία. Η πρόσκληση του Δήμου Αγρινίου  βρήκε θερμή ανταπόκριση και η αίθουσα πλημμύρισε από αγάπη και ανθρωπιά. Είναι αλήθεια πως όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου»,  τόνισε η Αντιδήμαρχος Αγρινίου.

Συμμετείχαν τα χορευτικά του Δήμου Αγρινίου και των Συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρούλας, Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτ/νίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου, Λαογραφικός Όμιλος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης ΄΄ΤοΠαλαιόκαστρο΄΄, Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας, Σύλλογος Ποντίων Αιτ/νίας΄΄Δ.Ψαθάς΄΄, Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου ΄΄ΗΡούμελη΄΄, Εργαστήρι Λαογραφίας , Πολιτισμού και Παράδοσης ΄΄ΤοΧοροστάσι΄΄, Χορευτικός Όμιλος Λεπενούς – Βάλτου ΄΄ΟΚατσαντώνης΄΄, Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος ΄΄ΟΑιτωλός΄΄, Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου, Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σπολάιτας΄΄Η Αγία Παρασκευή΄΄, Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου ΄΄Συντροφιά με την Παράδοση΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκιμίου ΄΄ΗΠρόοδος΄΄, Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης ΄΄ΟιΡίζες΄΄,Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρινίου ΄΄Τα Μανουσάκια΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρινίου΄΄Οι Μερακλήδες΄΄, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου , Ξηρομέρου και Ευρυτανίας ΄΄Οι Σταυραετοί των Αγράφων΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβόλας, Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΟΖορμπάς΄΄, Χορευτικό Δήμου Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.