Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:36 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 19:27

Σε ρυθμούς Onirama το Αγρίνιο (Τετάρτη 20/12/2017 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Φωτιά» θα πάρει η πλατεία Δημοκρατίας την ερχόμενη Τετάρτη

Στο Αγρίνιο θα βρεθούν οι Onirama, ένα από τα πιο «ζωντανά» και δυναμικά συγκροτήματα της εποχής, όπως ανέφερε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου. Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν 20 του μήνα, θα ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους, τους Αγρινιώτες και κυρίως το νεανικό κοινό, το οποίο θα τους υποδεχθεί στην πλατεία Δημοκρατίας στις 20.30 το βράδυ.

Οι Onirama είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην βιομηχανία της ελληνικής μουσικής, αποτελώντας εγγύηση στη διασκέδαση, συνεπώς, η έλευσή τους στο Αγρίνιο αποτελεί ένα μεγάλο δώρο της δημοτικής αρχής προς τους δημότες του Αγρινίου και του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα, οι θεατές, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν κρασί ή ζεστή σοκολάτα που θα προσφέρει ο Δήμος.

Ο «σεισμός» στη διασκέδαση και στο γιορτινό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου όμως δεν πρόκειται να «περιοριστεί» στους Onirama, καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραμύθι από Ζάχαρη» ο Δήμος διοργανώνει και εκδηλώσεις που θα μοιάζουν βγαλμένες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο!

papagewrgiou
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου

Πέραν όμως των Onirama, του παγοδρομίου, της «Παραμυθούπολης» στην Παλιά Δημοτική Αγορά, (με αφηγήσεις παραμυθιών και την παρουσία συγγραφέων), του τρένου που εκτελεί δωρεάν δρομολόγια στο κέντρο του Αγρινίου για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου, βαρύτητα θα δοθεί και στις τοπικές κοινότητες.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην πλειάδα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, που σύμφωνα με την κ. Παπαγεωργίου θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα είναι η εκδήλωση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη» (Κυριακή 17/12 στις 19.00). Πάνω από 20 χορευτικά τμήματα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου θα χορέψουν για τα παιδιά των σχολείων αυτών. Η εκδήλωση θα έχει είσοδο 3 ευρώ και όπως τόνισε η κ. Παπαγεωργίου σκοπός είναι από τα έσοδα να αγοραστεί ένα αμαξίδιο για το σχολείο.

Μια άλλη ιδιαίτερη εκδήλωση που θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς θα έχει δωρεάν τσίπουρο και πολύ χορό από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καμαρούλας, τους «Θεστιείς» το «Ακαρνανικό Φώς» Φυτειών, τον σύλλογο της Νεάπολης «Παλαιόκαστρο», θα διεξαχθεί στην πλατεία Δημοκρατίας στις 22 του μήνα στις 18.30. Μάλιστα το ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως στο Χριστουγεννιάτικο αυτό παραδοσιακό γλέντι ο καθένας θα μπορεί να συνεισφέρει στους πληγέντες του Δήμου Αγρινίου, καθώς θα υπάρχει «περίπτερο» του Δήμου Αγρινίου στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας από όσους πολίτες το επιθυμούν. Ακόμη, όπως τόνισε η κ. Παπαγεωργίου στο μεσοδιάστημα Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Μονολόγων στο ΔΗΠΕΘΕ. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου και η «αυλαία» θα κλείσει στις 30 του μήνα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.