Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 18:55

Φαράντος-ΓΕΑ: Να δικαιωθούν οι προσπάθειες μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γ.Ε.Αγρινίου δίνει ενα σημαντικό αγώνα στην μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία την Κυριακή το απόγευμα στις 5 στο ΔΑΚ Αγρινίου αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας απο την Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Φαράντος μίλησε στο basket247.gr για την αναμέτρηση αυτή: «Παίζουμε με μια ομάδα που προέρχεται απο 2 συνεχόμενες νίκες και έχει τους ίδιους στόχους με εμας. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη καθώς το παιχνίδι είναι κομβικό για την πορεία μας στο πρωτάθλημα.Τελειώσαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους και πλέον πρέπει να νικήσουμε τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία όπως εμείς. Ο κόσμος έχει αποδείξει οτι αγαπάει την ομάδα αυτή και είμαι σίγουρος οτι θα δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα της Κυριακής. Η ΓΕΑ είναι η πιο ιστορική ομάδα στο μπάσκετ όχι μόνο της πόλης του Αγρινίου αλλά και της Δυτικής Ελλάδας μαζί με τον Κερκυραϊκό. Αξίζει να βρίσκεται σε Εθνική κατηγορία και εμείς θα κάνουμε οτι ειναι δυνατόν για να την κρατήσουμε την ομάδα στην Γ Εθνική. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς οτι η ομάδα διαθέτει 10 παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο σε σύνολο 15 αθλητών και οτι μπήκαμε στο πρωτάθλημα αυτό 10 μέρες πριν την έναρξη του. Παρόλα αυτα εμείς δεν το βλέπουμε σαν δικαιολογία και στόχος μας σε κάθε αγώνα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω την Κυριακή να δικαιωθούν οι προσπάθειες μας».

basket247.gr

Διαβάστηκε 1085 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.