Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 17:30

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του τετραημέρου στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας (Παρ 15 - Δευ 18/12/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με πολλές εκδηλώσεις ( και μερικές αλλαγές στις τοποθεσίες λόγο βροχής ) για το επόμενο τετραήμερο .

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις .

Ξεκινά

Ξεκινάμε σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην πλατεία  Θυρρείου   :

Άναμμα  του δέντρου με μαγικά κόλπα , Face Painting , χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική  , μελομακάρονα και ζεστό κρασί στο Θύρρειο  σε συνεργασία με την Κοινότητα Θυρρείου  και τον Δημοτικό Σχολείο Θυρρείου .

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Πλατεία  Μοναστηρακίου( ή στο Δημοτικό Σχολείο) σε περίπτωση βροχής  :

Άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα κα παιχνίδια  , Face Painting , Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική  στο Μοναστηράκι  σε συνεργασία με την Κοινότητα Μοναστηρακίου  και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου .

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Πλατεία Πλαγιάς:

Άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα κα παιχνίδια  , Face Painting , Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική στην Πλαγιά  σε συνεργασία με την Κοινότητα Πλαγιάς  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγιάς .

Στην Βόνιτσα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 10.30 στο ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ( Τεχνικό Λύκειο ) και  Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις  10.30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:

Τα παιδιά μαθαίνουν την μαγεία των Χριστουγέννων

Μαγικά Χριστουγεννιάτικα κόλπα, μουσική παράσταση  , θεατρική παράσταση , Ζωγραφική Προσώπου , πινιάτες , Μπαζάρ αγάπης από το Σύλλογος Γονέων Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας , Αθλητικές Επιδείξεις κ.α

Σε συνεργασία με Σύλλογο Γονέων Α κ Β Δημοτικών Βόνιτσας , τον εικαστικό πολιτιστικό σύλλογο “ Hobbyland “ , τον Σύλλογο γυναικών Βόνιτσας , το κατηχητικό Βόνιτσας, το τμήμα αθλέω , το ΙΕΚ Μαγειρικής και το Π.Σ. Ακαδημία Taekwondo Βόνιτσας.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11.00 στην Πλατεία Παλαίρου :

“ Τα παιδιά Ζωγραφίζουν Τα Χριστούγεννα “

Διαδραστικά Τραπέζια Χειροτεχνίας με τύπος ήχους Χριστουγεννιάτικης Μουσικής σε συνεργασία με τον εικαστικός πολιτιστικός σύλλογος Παλαίρου “ ΧΡΩΜΑΤΑ “

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου :

 

“ Τα παιδιά στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο  και κάνουν μια ευχή “

Άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου  δέντρου με μαγικά κόλπα , Χριστουγεννιάτικη  μουσική  στον Άγιο Νικόλαο  σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίου Νικολάου  και το Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου.

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές επίκεντρο έχουν τα  παιδιά .  Στόχο  και ευχή είναι αυτές ,οι στιγμές  να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένη στο μυαλό τους.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε  στις γιορτινές  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που για μια ακόμη φορά  έχει την συμμετοχή την φροντίδα  και την στήριξη πολλών ενεργών συλλόγων του Δήμου μας

 

xmas aktio vonitsa 2017 01

xmas aktio vonitsa 2017 02

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.