Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 17:56

Εναρξη της «Χριστουγεννιάτικης Aγοράς» στην Ναύπακτο (Παρ 15/12/2017 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου, τον Σύνδεσμο Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων 1ης Γ.Ε.Ν., τον Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές», το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου, τα ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας, Φορείς και Εθελοντές της πόλης μας, σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 08:00μ.μ. στην έναρξη της   «Χριστουγεννιάτικης Aγοράς» στην οδό Αρβανίτη (έμπροσθεν του Ξενία), με παιχνίδια για τα παιδιά (καρουζέλ,κλπ. ) και στο  Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η άφιξη του  Άη Βασίλη θα πραγματοποιηθεί χάρη στον Ιππικό Όμιλο Ναυπακτίας & Δωρίδας

Συμμετέχουν επίσης: η Παπαχαραλάμπειος  Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπακτίας, η Δημοτική Παιδική Χορωδία, η Μαρία Μακροπούλου (τραγούδι), ο Στ. Παναγιωτόπουλος: κιθάρα και ο Γ. Κατσίκας: κοντραμπάσο.

 

Διαβάστηκε 1281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.