Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 15:36

«Κινητική αναπηρία και προσβασιμότητα» - Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με θέμα «Κινητική αναπηρία και προσβασιμότητα» ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Γραφείο Ενημέρωσης & Υποστήριξης Ατόμων με Κινητική Αναπηρία, διοργανώνουν  ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ευαγγελία Τσέλιου.

Με ομιλίες τους θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Οργανωτικός Γραμματέας ΕΣΑμεΑ Αντώνιος Χαροκόπος και ο Συνήγορος ΑΜΕΑ Ανδρέας Μπαρδάκης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βάσω Βήττα, ενώ στο χώρο θα πραγματοποιηθεί επίσης έκθεση ζωγραφικής μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Η πόλη του ονειρεύομαι – μια πόλη για όλους».

 

Διαβάστηκε 989 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.