Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:57 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 09:31

Ευχαριστίες του Δρ Σήφη Κουράκη για την ενημερωτική ομιλία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου με θέμα "Ελλειμματική Προσοχή και Υπερκινητικότητα στην παιδική ηλικία" που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 10/12/2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου , ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο διευθυντής του σχολείου Χρήστος Καραπιπέρης οργάνωσαν ενημερωτική ομιλία προς γονείς που έγινε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στο χώρο του 1° Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου με θέμα: «Ελλειμματική Προσοχή και Υπερκινητικότητα στην παιδική ηλικία. Τα όρια στην συμπεριφορά και πως αντιμετωπίζουμε τη Διάσπαση Προσοχής».

Βασικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Σήψης Κουράκης $ Παιδοψυχολόγος (Ph.D) - Ψυχολόγος ( Β.5) — Παιδαγωγός (B.Sc) Διδάκτορας Νευροψυχολογίας Παίδων Ιατρικής Σχολής , τ. Επιμορφωτής Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών, Εκπαιδευτής- Επιμορφωτής Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Υπ.Παιδείας)

Η εκδήλωσε σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθότι πλήθος κόσμου την παρακολούθησε με μεγαλη προσοχή.

Ο Δρ Σήφης Κουράκης ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση στο όμορφο Νιοχώρι!

 

Διαβάστηκε 1393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.