Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 09:29

Επανεκλογή Τσιχριτζή στο Επιμελητήριο μετά από εκλογικό θρίλερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Παναγιώτης Τσιχριτζής επανεκλέγεται πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας μετά από ένα εκλογικό θρίλερ καθώς το τοπίο της καταμέτρησης ξεκαθάρισε τα ξημερώματα.

Ο συνδυασμός του «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» πρώτευσε σχεδόν οριακά στην αναμέτρηση που διεξήχθη επί διημέρου σε πέντε εκλογικά κέντρα της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα έλαβε 1290 ψήφους και εξέλεξε 16 έδρες έναντι 1173 ψήφων που έλαβε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος («Επιμελητηριακή Ανανέωση») που εκλέγει 15 έδρες.

Αφενός ο συνδυασμός Τσιχριτζή κέρδισε με άνεση στα τέσσερα παραρτήματα (Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Βόνιτσα, Αμφιλοχία) όπου είχε προβάδισμα 319 ψήφων , αφετέρου όταν ακολούθησε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στο Αγρίνιο επιβεβαιώθηκε πως ο συνδυασμός του Γιώργου Σωτηρόπουλου ήταν ισχυρός ωστόσο το προβάδισμα του (202 ψήφοι) δεν αρκούσε για την ανατροπή. Στις κάλπες του Αγρινίου ο Γ.Σωτηρόπουλος έλαβε 848 ψήφους έναντι 646 του Π.Τσιχριτζή.

Ο Π.Τσιχριτζής σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα: «Μετά και την τελευταία καταμέτρηση, ο Συνδυασμός μας αναδεικνύεται ο νικητής των εκλογών. Μόνοι μας, ο Συνδυασμός μου και εγώ, αντιμέτωποι με την επικοινωνιακή » λάσπη » και τα διάφορα γνωστά συστήματα που κρατούν αυτό τον τόπο σε μαρασμό, τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τους Αιτωλοακαρνάνες επιχειρηματίες για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια φορά«.

Τα αποτελέσματα:

Αμφιλοχία Π. Τσιχριτζής 118  -Γ. Σωτηρόπουλος 53.
Βόνιτσα Π. Τσιχριτζής 72  -Γ.Σωτηρόπουλος 22
Ναύπακτο Π.Τσιχριτζής 239 -Γ.Σωτηρόπουλος 123
Μεσολόγγι Π. Τσιχριτζής 215- Γ.Σωτηρόπουλος 127
Αγρίνιο Π. Τσιχριτζής 646- Γ.Σωτηρόπουλου 848
Συνολικά: Π.Τσιχριτζής 1290-Γ.Σωτηρόπουλος 1173

Ο συνδυασμός Τσιχριτζή

Ο συνδυασμός Τσιχριτζή

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1615 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.