Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 02:00

Άνετη επικράτηση για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με νίκη συνέχισαν για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, το απόγευμα του Σαββάτου επί του Α.Γ.Ο.Λιακατά Αιτωλικού με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια της ομάδας μας μπήκαν με σοβαρότητα στο παιχνίδι και δημιουργώντας όμορφες φάσεις κατέκτησαν το πρώτο σετ 25-9. Ίδια συνέχεια και στο δεύτερο σετ η ομάδα μας θα πάρει από νωρίς διαφορά στο σκορ, δίνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν νέα κορίτσια, τα οποία ανταποκρίθηκαν άριστα και κατάκτηση του σετ με 25-12. Το τρίτο σετ θα το κερδίσουμε με 25-7, με τη χρησιμοποίηση αρκετών νέων αθλητριών, το οποίο χαροποιεί ιδιαίτερα του υπεύθυνους του τμήματος και έτσι θα έχουμε το τελικό 3-0.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση από τις εμφανίσεις των κοριτσιών μας και στους αγώνες και στις προπονήσεις, αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και να βγάζουν στα παιχνίδια, αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις. Κρίσιμα τα επόμενα τρία παιχνίδια για την ομάδα μας, το οποία θα κρίνουν αρκετά και την πορεία μας στα πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 17/12/2017 με τον Πανηπειρωτικό Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα στις 14:00.

Πολλά συγχαρητήρια και στο φιλικό σωματείο του Αιτωλικού, που κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν το άθλημα του Βόλλευ στην περιοχή, με την χρησιμοποίηση αρκετών νέων κοριτσιών.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής – Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνση, Φουνταλή Μαρία, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα-Μαρία, Καστανά Αναστασία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Ελισσάβετ Σπύρου, Ράπτη Πηνελόπη

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.