Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:50 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 01:59

Στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο Αγρίνιο για τους πλημμυροπαθείς καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάλεσμα στον κόσμο για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο Αγρίνιο, απηύθυνε η ομάδα Αγρινίου της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, έτσι ώστε να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου μήνα στην Αττική, χτύπησαν ξανά την πόρτα μας, αυτή την φορά στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πλημμυροπαθείς και συμβάλλουμε και εμείς από κοινού, στην προσπάθεια του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης.

Καλούμε κάθε γυναίκα, κάθε νοικοκυριό,να προσφέρουν σε είδη πρώτης ανάγκης,όσο μπορεί ο καθένας.

Συγκεντρώνονται νερό,κονσέρβες,ξηρά τροφή,γάλα,είδη προσωπικής υγιεινής κ.α.

Η συλλογή πρέπει να γίνει γρήγορα προκειμένου έγκαιρα να διανεμηθούν στους πληγέντες.

Η συγκέντωση θα γίνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη και καθημερινά τις ώρες 9 πμ-12 πμ και 6 μμ-8 μμ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : Αμεσα μέτρα προστασίας για τη στέγαση,τη σίτιση, την ένδυση όσων έχουν ανάγκη. Αμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση χωρίς καθυστέρηση στο 100% των ζημιών.

Διαβάστηκε 2227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 13:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.