Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 01:51

Συνέχισε με νίκη ο Αμφίλοχος, 2-1 τον Αστέρα Παραποτάμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τους 3 βαθμούς της νίκης που τον εδραιώνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Νέος Αμφίλοχος στο δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον Αστέρα Παραποτάμου. Ο Νέος Αμφίλοχος χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Αστέρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24’ με τον Κούση. Ο Αστέρας δεν φάνηκε να το πιστεύει πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό και στο 67’ ο Τσούνης Απ. διπλασίασε τα τέρματα για τον Αμφίλοχο. Ο Νάκος μείωσε στο 85΄για τους φιλοξενούμενους και μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού ο Αστέρας πίεσε την άμυνα του Αμφιλόχου προσπαθώντας να ισοφαρίσει δημιουργώντας 2-3 ευκαιρίες από στημένες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς(64’ Παγώνης), Κοκώνης, Μαλής, Κολοβάκης, Τσιούνης Απ., Κοντογιάννης, Τόσκα, Νάκος(80 Ζοτάι), Κούσης(69’ Μπεκατώρος).
Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος, Μητσέλος Α., Καράς, Παπανδρέου,
Κοτσιάς, Νάκος, Γκόλιας, Γιάκης(75’ Διαμαντης), Καλέσης.

Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής
Σκουφάς Κομποτίου-ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-1
Νέος Αμφίλοχος-Αστέρας Παραποτάμου 2-0
Τηλυκράτης-Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0
Θεσπρωτός-Πανλευκάδιος 3-1
ΑΕ Λευκίμμης-Καστοριά 3-0
Δόξα Κρανούλας-Μακεδονικός Φούφα 0-0

http://e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 1349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.