Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 21:56

Έπεσε εκ τον έσω

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός για ακόμη ένα παιχνίδι πλήρωσε τα ατομικά λάθη των παικτών του, γνωρίζοντας την ήττα στο κλουβί από τον Ολυμπιακό. Ο Μόρας βρέθηκε σε τραγική μέρα χαρίζοντας ουσιαστικά δυο γκολ στους ερυθρόλευκους.

Τα καναρίνια δεν βρεθήκαν σε καθόλου καλή μέρα αμυντικά, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά κενά. Αντίθετα στην επίθεση είχαν καλές συνεργασίες και ήταν απειλητικά χωρίς βέβαια αυτό να φτάνει, για να πάρεις κάτι από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Παναιτωλικός- Ολυμπιακός 1-4

6’, 62’ Φορτούνης,90+1 Τζούρτζεβιτς-27’ Αυτογκόλ Ένχελς

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναιτωλικό αφού στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο Ολυμπιακός, ο Φορτούνης σκόραρε. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά μετά το 15λεπτο ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει. Ότι δεν κατάφερε ο Μοράρ από κοντά το έκανε ο Ένχελς με αυτογκόλ στο 23΄λεπτο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Τα καναρίνια συνέχισαν να έχουν καλή απόδοση αλλά πηγαίνοντας προς το τέλος του ημιχρόνου είχαν κενά στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό όμως, να μην καταφέρνει να τα τιμωρήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν όμως και πάλι αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Μόρας έκανε ένα χαζό μαρκάρισμα στον στον Ανσαριφάντ, με τον Ιρανο να τον περνά και να δίνει την ασιστ στον Φορτούνη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μόρας με νέο τραγικό λάθος έδωσε την ασιστ στον Ανσαριφάντ  για να πετύχει το τρίτο γκολ για την ομάδα του. Μετά το 80λεπτο ο Παναιτωλικός έχασε μια τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Ρόσα και γενικά πίεσε για να μειώσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβιτς.

 

Οι καλύτερες φάσεις

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

6' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 0-1! Πολύ ωραία κίνηση του Μάριν στον άξονα, βγάζει την κατάλληλη στιγμή για τον Φορτούνη, που έκανε το... κόψιμο στην περιοχή του Παναιτωλικού και αφού κοντρόλαρε, πλάσαρε στην κίνηση για το 0-1.

17' Φορτούνης-Ανσαριφάρντ συνδυάζονται ωραία, ο Ιρανός θέλει να σουτάρει μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά ο Μιχάι βάζει το σώμα του και σώζει.

23' Φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Μοράρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, σούταρε από κοντά και πλάγια θέση, αλλά ο Προτό είχε κλείσει τη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ. Αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο.

27' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 1-1! Ένα φαινομενικά εύκολο "γέμισμα" προς την περιοχή του Ολυμπιακού, έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για τους ερυθρολεύκους. Ο Ρόσα, λοιπόν, σέντραρε από τα αριστερά, ο Ένγκελς θέλησε να διώξει, αλλά άθελά του... κρέμασε τον Προτό κι έγραψε το 1-1.

38' Φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ "μπουκάρει" στην περιοχή του Παναιτωλικού, δεν σουτάρει και προτιμά να γυρίσει παράλληλα, αλλά ο Μάριν βρίσκει... αέρα από κοντά, με την άμυνα των γηπεδούχων να διώχνει

39' Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό! Μάριν-Ανσαριφάρντ συνδυάζονται ωραία, ο Γερμανός εξτρέμ σουτάρει από κοντινή και πλάγια θέση, αλλά σημαδεύει άουτ! Θα μπορούσε να δώσει ξανά στον Ιρανό (ο οποίος βέβαια είχε αντίπαλο "πάνω' του), αλλά ο Μάριν προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση.

45+1 Τέλος Α μέρους

46’ Ημίχρονο

62' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-2. Εξαιρετική κάθετη του Οφόε στον κενό χώρο για τον Ανσαριφάρντ, τρομερή κίνηση του Ιρανού που απέφυγε τον Μόρα με εκπληκτική προσποίηση, στη συνέχεια έδωσε στον Φορτούνη κι αυτός από κοντά, τελείωσε τη φάση για το 1-2.

66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-3! Ολέθριο λάθος του Μόρα (κι ενώ νωρίτερα είχε "χάσει" τον Ανσαριφάρντ στο 1-2) που στην προσπάθειά του να γυρίσει πίσω στον Κυριακίδη, δίνει... ασίστ στον Ιρανό φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος βγαίνει απέναντι από τον πορτιέρε του Παναιτωλικού, τον περνά και σε κενή εστία, κάνει το 1-3.

80' Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Προτό λέει "όχι" στον Ρόσα από το ύψος της μικρής περιοχής (κι ενώ ο Σισέ δεν μπόρεσε να απομακρύνει σε πρώτο χρόνο), ο άσος του Παναιτωλικού παίρνει το ριμπάουντ, αλλά σημαδεύει στο καπάκι το δοκάρι του Βέλγου τερματοφύλακα και χάνεται η διπλή τεράστια ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάμε σε... θρίλερ.

84' Ακόμα μία φορά που ο Σισέ δεν μπορεί να διώξει σήμερα, ο Μαρκόφσκι θέλει να γίνει κάτοχος της μπάλας και να απειλήσει τον Προτό, όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει "διαβάσει" τη φάση και βγαίνει γρήγορα να μπλοκάρει.

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-4! Ωραία σέντρα από τα δεξιά του Ομάρ, ο Τζούρτζεβιτς πιάνει υπέροχη κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και νικά τον Κυριακίδη για το... κερασάκι στη τούρτα.

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (67' Κλέσιο), Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Ρόζα (81' Γιαννιώτης), Μαζουρέκ, Μοράρ (74' Μαρκόβσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ, Κούτρης (λ.τ. 69' Φιγκέιρας), Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46' Οτζίτζα Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (77' Τζούρτζεβιτς).

Γκολ: 27' αυτ. Ένχελς / 6' & 62' Φορτούνης, 66' Ανσαριφάρντ, 90+1' Τζούρτζεβιτς

Κάρτες: 40' Χόρχε Ντίας, 83' Τσέναμο / 35' Σισέ, 40' Φορτούνης, 52' Ταχτσίδης

 

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 2489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.