Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 14:37

Χωρίς θερμίδες: Οι 10 τροφές που μπορείς να τρως όσο θέλεις χωρίς να παχαίνεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το να τρώμε, ό,τι θέλουμε, σε όποια ποσότητα θέλουμε, χωρίς να παχαίνουμε είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εύκολα.

Μπορούμε, όμως, να τρώμε τροφές ιδιαίτερα ωφέλιμες για τον οργανισμό, σε «γενναίες» ποσότητες, χωρίς να επιβαρύνουμε τη σιλουέτα μας. Αυτές οι τροφές δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά. Δεν είναι ότι δεν περιέχουν ίχνος θερμίδων: απλά οι θερμίδες που περιέχουν βοηθούν στις καύσεις του οργανισμού, αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία Weight Watchers (η Oprah Winfrey, μάλιστα, έχει δηλώσει δημόσια ότι υποστηρίζει όλη τη φιλοσοφία της εταιρείας) αν ο στόχος είναι η απώλεια βάρους, αυτός μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την κατανάλωση τροφών που δεν επιβαρύνουν τη σιλουέτα και καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού.

Με άλλα λόγια, πρέπει να ξέρεις τι τρως για να επιτύχεις το στόχο.

Η εταιρεία δεν σταματά την έρευνα για το ποιες τροφές είναι αυτές που τελικά μας βοηθούν πραγματικά στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την γραμμή μας, χωρίς να πεινάμε και χωρίς να στερούμαστε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Οι παρακάτω τροφές βοηθούν στις καύσεις του οργανισμού και επιταχύνουν το μεταβολικό ρυθμό σύμφωνα με την εταιρεία.

Ποιες είναι αυτές οι τροφές; (αξίζει να σημειωθεί ότι η αλόγιστη κατανάλωσή τους μπορεί να φέρει αρνητικό αποτέλεσμα. Μέτρον άριστον!)

1) Φρούτα και φυλλώδη λαχανικά

2) Αυγά

3) Φασόλια

4) Mπιζέλια

5) Σολομός

6) Kαβούρι

7) Κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)

8) Αστακός

9) Καλαμπόκι

10) Γαλοπούλα χωρίς πέτσα

http://medicalnews.gr

 

Διαβάστηκε 8214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.