Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 19:23

Εξαγγελίες Βασιλειάδη για νέα έργα στα γήπεδα Λεπενούς, Καινουρίου και το ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξαγγελίες νέων έργων όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας είχαμε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, που μετά τη συνάντησή του με το δήμαρχο Αγρινίου είχε συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και συλλόγων σε εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα» του Δ. Τραπεζιώτη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος και Μ. Τριανταφύλλου.

Συγκεκριμένα ο Γ. Βασιλειάδης εξήγγειλε την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεπενούς, παρεμβάσεις στο γήπεδο του Καινουρίου (αποδυτήρια, φωτισμός) και την ανακατασκευή του ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου. Τα έργα αυτά θα κοστίσουν περίπου 350.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθούν κυρίως από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά και το δήμο Αγρινίου σε ποσοστό όμως που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα έργα αυτά δεν τέθηκε. Ειπώθηκε ότι στόχος είναι όλα αυτά να γίνουν εντός του 2018, ενώ για το γήπεδο της Λεπενούς, θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΓΓΑ στο τέλος του 2017.

Επίσης παρεμβάσεις σύμφωνα με τον Γ. Βασιλειάδη θα γίνουν στο γήπεδο του Θέρμου, αλλά και στο ΔΑΚ Μεσολογγίου (μετά από μελέτη που αναμένεται).

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.