Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 18:32

Έφη Κώνστα: Υποψήφια δίπλα στον Γιώργο Σωτηρόπουλο στο Τμήμα Υπηρεσιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κυρία Έφη Κώνστα είναι υποψήφια στις επιμελητηριακές εκλογές συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» με επικεφαλής τον  Γιώργο Σωτηρόπουλο στο Τμήμα Υπηρεσιών. Αναφέρει για την υποψηφιότητα της:

Από το 1991 δραστηριοποιούμαι στον Ασφαλιστικό χώρο, ως συνεργάτης μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών.

Με επιμονή , μεθοδικότητα και συνεχή εκπαίδευση , κατέκτησα όλες τις βαθμίδες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης  και σήμερα είμαι Μεσίτης  Ασφαλειών. Από το 2002 διατηρώ το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο στο Αγρίνιο, όπου συνεχίζω να παρέχω τις υπηρεσίες μου με σεβασμό, εντιμότητα και υπευθυνότητα.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην προηγούμενη θητεία και είδα πολλούς συναδέλφους να αποστασιοποιούνται από τα πράγματα, απογοητευμένοι από τον συγκεντρωτικό τρόπο διοίκησης .

Οι  επιμελητηριακές εκλογές πραγματοποιούνται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη

χρονιά για τις επιχειρήσεις, λόγω των επιπτώσεων της οικονομικής ύφεσης και των μνημονίων.

Αποφάσισα να συστρατευτώ με την Επιμελητηριακή Ανανέωση, με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Σωτηρόπουλο, γιατί επιθυμώ την ενεργοποίηση όλων μας
Σκοπός μας και φιλοδοξία μας είναι μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων .

Επιδιώκουμε με διαφάνεια και ολική συμμετοχή των μελών μας, ένα ισχυρό ,καινοτόμο, ευέλικτο, ανανεωμένο Επιμελητήριο που να είναι ο μοναδικός σύμμαχος και αρωγός σε κάθε προσπάθεια  των μελών του.

Με την συμμετοχή σας στις εκλογές 10&11 Δεκεμβρίου 2017, θα μας δώσετε την στήριξη να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει ο συνδυασμός μας.

Με εκτίμηση

Διαβάστηκε 1348 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.