Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 18:24

‘Αψογη η αφιερωμένη στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ μουσική εκδήλωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μουσικό γεγονός της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υψηλού επιπέδου ερμηνείας και εκτέλεσης μουσική εκδήλωση «Δώσε μου Ελπίδα να Χαμογελώ» που πραγματοποιήθηκε στις 2/12/17 στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου από τους καθηγητές και τη χορωδία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης, της εξαιρετικής καθηγήτριας μουσικής  Κατερίνας Παπαδημητρίου, αφιερωμένη στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες (3 Δεκέμβρη).

Τραγούδια επιλεγμένα από το παγκόσμιο και ελληνικό ρεπερτόριο ερμηνευμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς στο πιάνο, στην κιθάρα, στο βιολί, στο μπουζούκι, στο σαξόφωνο, στα τύμπανα.

Κορυφαία παρουσία η χαρισματική κ. Γεωργία Τριανταφύλλου, που όχι μόνο με τον τρόπο ερμηνείας των τραγουδιών, αλλά και με τη θεατρική ικανότητα που διαθέτει δονεί τις ψυχές των ακροατών της. Την εκδήλωση απόλαυσε πλήθος συμπολιτών μας, που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο.

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την κ. Παπαδημητρίου-Κορκοντζέλου και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κ. Νίκο Καραγιώργο για την παραχώρηση της αίθουσας του θεάτρου και για την ποικιλότροπη στήριξη του έργου μας.

Διαβάστηκε 1291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.