Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:19 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 18:13

Παρούσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 4η Greek Tourism Expo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το ολοκληρωμένο σχέδιο για τον τουρισμό που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει τις παρουσίες της στα διεθνή τουριστικά γεγονότα, με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει  σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού και το ΣΕΤΕ.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας έχει αποφασιστεί  σε ποιες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετέχει η Περιφέρεια, εν όψει της νέας τουριστικής σαιζόν, με στόχο την τουριστική προβολή και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας.

Υλοποιώντας  το  πλήρες και εγκεκριμένο σχέδιο για την τουριστική της προβολή, η Δυτική Ελλάδα συμμετέχει  στην 4η GREEK  TOURISM  EXPO, που πραγματοποιείται από  8 έως 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Metropolitan Expo, του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με νέα εργαλεία επικοινωνίας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι έτοιμη να απαντήσει στις σύγχρονες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς.  

Στη διεθνή τουριστική έκθεση 4η GREEK  TOURISM  EXPO η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχει με δικό της περίπτερο, με στόχο να αναδείξει να συγκριτικά της πλεονεκτήματα ως τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών και πολλαπλών συμβόλων. Παράλληλα να καταδείξει τις δυνατότητες της να ανταποκριθεί στα πιο γνωστά και απαιτητικά είδη τουρισμού, όπως Leisure, Business, Travel & MICE, Luxury Tourism, City Break, Κρουαζιέρα & Θαλάσσιος Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας, Εναλλακτικός τουρισμός, Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός τουρισμός κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Πάτρα κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Προορισμού Αριστείας, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε μέρος στο πρόγραμμα “EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE” (EDEN) – «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα της πρωτεύουσας ΠΔΕ. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν «Πολιτιστικός Τουρισμός» (“Cultural Tourism”).

Διαβάστηκε 874 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.