Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:34

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ - «Ανταρτοπόλεμος» - νέο single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μόλις μέρες μετά το ολοκαίνουργιο "Σαν θάλασσα στη γυάλα" ο Δημήτρης Λιόλιος επιστρέφει με νέο τραγούδι αλλά και μία για τους περισσότερους ίσως, μη αναμενόμενη συνεργασία που πραγματικά εκπλήσει ευχάριστα.

Για τον Μιχάλη Παούρη  οι συστάσεις δεν χρειάζονται. Οι διεθνείς διακρίσεις του καθώς και οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Μίκης Θεοδωράκης,Μίμης Πλέσσας, Al Di Meola, Rosenberg Trio για να αναφέρουμε κάποια από αυτά, μιλούν από μόνα τους.

Η ατμόσφαιρα του τραγουδιού σκοτεινή, "φωτογραφίζοντας" έτσι την καθημερινότητα των ημερών μας ενώ o blues - rock ήχος του με την ερμηνεία του Δημήτρη, αγκαλιάζουν στην κυριολεξία το μοναδικό παίξιμο αλλά και το jazz ύφος του Μιχάλη Παούρη στο μπουζούκι.

Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Δουλτσίνος και πραγματικά ακούγονται σαν ένα "μήνυμα" που έρχεται κατευθείαν από την ψυχή ενώ η μουσική είναι του Δημήτρη Λιόλιου.

Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος συνδυασμός καλλιτεχνών σε μια συνεργασία

πέρα από το προβλέψιμο.

Κατεβάστε το τραγούδι σε μορφή mp3

Κατεβάστε το εξώφυλλο

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

Κατεβάστε το banner

Δείτε στο YouTube το βίντεο του τραγουδιού

https://www.youtube.com/watch?v=eeueYOgc91o

 

Διαβάστηκε 2502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.