Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 13:29

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού στο Αγρίνιο το βράδυ (19:30) του Σαββάτου για την 14η αγωνιστική της Super League, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου. Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:

Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 15.30΄ έως 22.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 16.30΄ έως 22.00΄ ώρα της ίδιας ημέρας για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από τις 15.30΄ ώρα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ., ενώ η εκτέλεση της απόφαση έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1624 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.