Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 18:41

Ο υφυπουργός Αθλητισμού την Παρασκευή (8/12) στο Αγρίνιο για τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της επίσκεψης στο Αγρίνιο του υφυπουργού Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη, την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου .Η επίσκεψη λαμβάνει χώρα με αφορμή την παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της αερογέφυρας.

Ο κ. Βασιλειάδης θα συναντηθεί στις 11:00 με Δήμαρχο Αγρινίου στο Δημαρχείο

Στις 11:30 το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και σωματείων στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ALEXANDER

Στις 17.00 θα γίνουν τα εγκαίνια-παράδοση Σταδίου ενώ θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ μεταξύ παιδικών ομάδων τοπικών σωματείων (testφωτισμού , χρονομέτρων, ηλεκτρονικού πίνακα κλπ).

Σημειωτέον εξάλλου πως ο κ. Βασιλειάδης θα είναι ο ομιλητής στην εκδήλωση – συζήτηση για τον Αθλητισμό που οργανώνει στις 12:00 το μεσημέρι ,στο ξενοδοχείο «Αlexander» η Δημοτική Παράταξή  «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση».

Διαβάστηκε 1597 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 22:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.