Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 18:36

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για τον αθλητισμό με ομιλητή τον Υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη (Παρ 8/12/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι ,,στο ξενοδοχείο «Αlexander» η Δημοτική Παράταξή του Δήμου Αγρινίου «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση», διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για τον Αθλητισμό, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού, για τα εγκαίνια του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου στο Αγρίνιο (περιοχή Αερογέφυρας).

Στην εκδήλωση – συζήτηση θα παρίσταται ως ομιλητής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.


«Καλούμε τους Φορείς και τους Συλλόγους που έχουν ως αντικείμενο – σκοπό τον Αθλητισμό και όσους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους για τα θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό στον Δήμο μας.», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Διαβάστηκε 1144 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.