Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:06 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 17:38

Βολεϊ: Σπουδαία εμφάνιση παρά την ήττα απο την ομάδα του Παναιτωλικού για τα κορίτσια του ΠΑΣ Ιωνικός' 80

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την σπουδαία εμφάνιση των νεαρών κοριτσιών μας με Μ.Ο. ηλικίας 17 ετών και την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων μας κρατάμε  από τον αγώνα  Volley γυναικών Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.-Π.Α.Σ. Ιωνικός 3-1σετ.

Την σχεδιασμένη επιλογή μας να "επενδύσουμε" στην ποιότητα για το μέλλον του τμήματος και να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις των νεαρών αθλητριών μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της β’ εθνικής,  δικαίωσε η σπουδαία  εμφάνιση παρά την ήττα από την ομάδα γυναικών του Παναιτωλικού.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Παναιτωλικού για την νίκη. 

Συγχαίρουμε όμως πρωτίστως τις αθλήτριές μας για την σπουδαία εμφάνισή και την προπονήτριά τους Στάλω Νικολάου για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα νεαρά κορίτσια.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου που είναι επένδυση για το μέλλον, για να ξαναφέρουμε τον Ιωνικό στην Α2 Εθνική γυναικών.

Σετ Αγώνα:25-21 / 17-25 / 25-19 / 25-23

Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.:(Ασημακούλας Γιώργος). Ασημακούλα Φωφώ. Γκούβελου Βιολέτα. Χονδρογιάννη Αγγελική. Παπαϊωάννου Μάρια(Libero). Περιβόλα Αφροδίτη. Ασημακούλα Νίκη. Λάζαρη Πολυξένη. Τσουμάνη Γλυκερία. Βούλγαρη Ελένη. Σμάνη Κων/να. Τσιακανίκα Μαρία. Καλαμπούκα Ιωάννα. Κολύδα Ησαϊα. Σταυροπούλου Πηνελόπη(Libero).

Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80:(Νικολάου Στάλω).Παπανίκου Αρετή. Μπέτσα-Βέτσα Αργυρώ. Τζώρτζη Δήμητρα. Σταμουλακάτου Ευσταθία. Αβτζή Υακίνθη. Ασλανίδη Ευρωσύνη. Σαμψώνα Δέσποινα(Libero). Γεωργούση Μαρία. Σιακαβέλλα Μιρένα. Καλαμπαλίκη Μαρία. Μουτζούρη Μαρία. Τζούμα Αθηνά.

Διαιτητές Αγώνα:Σιαδήμος Θεόδωρος/Πιτταροκοίλης Γεώργιος/Διαμαντοπούλου Βασιλική.

Επόμενη 5η Αγωνιστική: Σάββατο 09/12/2017 και ώρα 14:00 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80 – Α.Σ. Βολίς.

Διαβάστηκε 722 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.