Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:52 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 17:56

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το δρόμο Παραβόλα-Προυσός λόγω κατάρρευσης γέφυρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξαιτίας κατάρρευσης γέφυρας στην περιοχή της Νερομάνας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έλαβε και γνωστοποίησε απόφαση για διακοπή της κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Παραβόλας – Προυσού

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παραβόλας – Προυσού (από οικισμό Αγίου Γεωργίου έως διασταύρωση Τ.Κ. Νερομάνας) και εκτροπή της κυκλοφορίας αυτών, είτε μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου των τοπικών Κοινοτήτων Παραβόλας – Παλαιοκαρυάς – Κρύου Νερού – Νερομάνας, είτε μέσω της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, από τον οικισμό Βαρειάς με κατεύθυνση προς την Τ.Κ. Νερομάνας.

Η απόφαση αποσκοπεί στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση της γέφυρας.

Διαβάστηκε 1349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.