Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 12:58

Ο Γιώργος Καμμένος για την συμμετοχή του στον συνδυασμό "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ" του Γιώργου Σωτηρόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Οι άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, είμαστε δραστήριοι, αποφασιστικοί και πρακτικοί.

Οι επιχειρήσεις μας, μικρές ή μεγαλύτερες, δεν είναι άψυχα αντικείμενα, ούτε ψυχροί αριθμοί.

Αθροίζουν τα όνειρά μας, τις φιλοδοξίες μας, τους κόπους μας και τις αγωνίες μας. Αφιερώνουμε σε αυτές το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας, βάζοντας πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και την ίδια μας την οικογένεια.

Προσπαθούμε να πετύχουμε, όχι μόνο χάριν του κέρδους, αλλά και για να αφήσουμε το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα στην οικογενειακή μας παράδοση και την τοπική οικονομία.

Οι προκλήσεις όμως, ιδιαίτερα σήμερα είναι μεγάλες, όπως επίσης και οι ευκαιρίες. Η συμμετοχή μας στα κοινά επιχειρηματικά δρώμενα, θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη.

Το επιμελητήριο είναι ο δικός μας θεσμός που πρέπει να γίνει συνοδοιπόρος στον καθημερινό μας αγώνα.

Στις εκλογές λοιπόν του επιμελητηρίου 10 και 11 Δεκεμβρίου, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Υποψήφιο Πρόεδρο ΓΙΩΡΓΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ και τον συνδυασμό «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» και ζητώ την στήριξή σας.

Για ένα νέο επιμελητήριο που θα προάγει τις συνεργασίες, θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα είναι δίπλα στις επιχειρήσεις μας.

Με συγκεκριμένο σχέδιο που θα αναβαθμίσει τον θεσμό και θα αποκαταστήσει ουσιαστική επικοινωνία με τον κάθε επιχειρηματία.

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Διαβάστηκε 801 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.