Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 12:10

Δήλωση Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου : «Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Καθημερινά καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθουν οι κάτοικοι στην κανονικότητα της καθημερινής ζωής. Ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου, όπως παραδέχθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κρισιμότητα της κατάστασης.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι τα τεχνικά κλιμάκια  συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών στις πληγείσες περιοχές και είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης η καταγραφή των οικοσκευών. Η Τεχνική Υπηρεσία συντάσσει πυρετωδώς δελτία που αφορούν στην πλήρη αποκατάσταση των υποδομών.    

Στην ευρεία σύσκεψη των φορέων είχα την ευκαιρία να επαναδιατυπώσω το αίτημα για χορήγηση έκτακτου βοηθήματος με νομοθετική ρύθμιση. Υπήρξε δέσμευση του κ. Σκουρλέτη για εκταμίευση οικονομικής βοήθειας. Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας».

Διαβάστηκε 817 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.