Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 02:04

Συμβουλές για την επιλογή του τέλειου χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμβουλές για να επιλέξετε το ιδανικό και τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σας.

Θέλετε να αγοράσετε καινούργιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό για εσάς; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια μεγάλη βοήθεια για την επιλογή και την προετοιμασία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές μας για τη μέτρηση και την αγορά του δέντρου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

  • Το σημείο που θα τοποθετηθεί: Πριν κάνουμε την αγορά θα πρέπει να σκεφτούμε το σημείο που θα μπει το δέντρο. Από γωνίες στο σαλόνι μέχρι και μπροστά από παράθυρα ή τζαμαρίες. Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος και ανοικτός τότε το δέντρο μπορεί να μπει κοντά στη σκάλα ή στην είσοδο. Αν έχετε τζάκι, καλό θα είναι να βάλετε το δέντρο σε απόσταση ασφαλείας από αυτό.
  •  Το μέγεθος:  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, όταν έρθει η ώρα να διαλέξουμε ένα χριστουγεννιάτκο δέντρο, είναι το μέγεθος. Οι περιγραφές των περισσότερων Χριστουγεννιάτικων δέντρων αναφέρουν το ύψος συμπεριλαμβανόμενης και της βάσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε να υπολογίζουμε στο συνολικό ύψος και το μέγεθος της κορυφής που θα χρησιμοποιήσουμε για το στολισμό του. Μερικές φορές ο μεγάλος αριθμός χριστουγεννιάτικων δέντρων που βλέπουμε μας κάνει να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εστιάσουμε σε 3 πράγματα: σχήμα του δέντρου, τύπο βελόνας και πυκνότητα.
  • Λαμπάκια και χρώμα: Σκεφτείτε τι χρώμα και πόσα λαμπάκια θέλετε για το δέντρο σας. Το θέλετε πολύ φωτεινό ή με πιο χαμηλό και ρομαντικό φωτισμό;  Προτιμήστε LED λαμπάκια που έχουν 6 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά και καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα.Γενικά αποφασίστε από πριν το budget που θα ξοδέψετε σε δέντρο, φωτάκια και στολίδια. Καλό θα είναι να αγοράσετε όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας δέντρο, το οποίο θα αντέξει πολλά χρόνι. Με αποτέλεσμα να μην χαλάτε κάθε χρόνο άλλα λεφτά για την αγορά δέντρου. Τέλος, αν θα πρέπει να αγοράσετε για πρώτη φορά όλο το σετ (δέντρο, λαμπάκια, στολίδια κλπ.) προτιμήστε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα για το δέντρο και να προσθέτετε και άλλα στολίδια τις επόμενες χρονιές. Άλλωστε το δέντρο είναι που θα μείνει.

reconsblog.gr

Διαβάστηκε 2755 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.