Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 18:15

«Μετρούν» τις πληγές Νεοφυτιάδη στον Παναιτωλικό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H επόμενη μέρα του αγώνα της Λαμίας, βρίσκει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να προσπαθούν να συγκρατήσουν την οργή τους από την διαιτησία του Νεοφυτιάδη, τον οποίο θεωρούν ως βασικό υπαίτιο για το «τρίποντο» που χάθηκε!

Μια πολύτιμη νίκη, που θα… εκτόξευε την ομάδα του Αγρινίου βαθμολογικά, μετατράπηκε σε μια ισοπαλία γεμάτη… πληγές όσο αφορά την συνέχεια αφού εκτός των άλλων ελέω Νεοφυτιάδη ο Παναιτωλικός «γέμισε» κάρτες, ενώ το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντάνι Μπεχαράνο που είδε την κόκκινη κάρτα!
Οι άνθρωποι των «κυανοκίτρινων» πέρα από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, των 9 λεπτών, που… έφερε το γκολ της ισοφάρισης, κάνουν λόγο για μια σειρά από «φαλτσοσφυρίγματα» του Κορίνθιου ρέφερι, ενδεικτικό όπως θεωρούν των προθέσεων του.

Στέκονται κυρίως στην κόκκινη με 2 κίτρινες που είδε ο Μπεχαράνο και παραπέμπουν στο βίντεο. Η πρώτη κίτρινη έρχεται όταν ο Βάντερσον… βουτάει έξω από την περιοχή του Τσέναμο, σε φάση που δεν υπάρχει καν φάουλ και η δεύτερη με τον Βολιβιανό στο έδαφος κι αφού από πάνω του επιτίθεται ο Ακόστα!
Επίσης τονίζουν πως ο Παναιτωλικός σαφώς πιο επιθετική ομάδα από την Λαμία είδε 6 κίτρινες και ο αντίπαλος 2, ενώ αναφέρουν και τα αντιαθλητικά χτυπήματα σε Μαρκόφσκι και Μάσουρεκ (έφυγε με διάσειση από το γήπεδο) που έμειναν ατιμώρητα.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Παναιτωλικό μιας και πριν την διακοπή των Χριστουγέννων υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό και «κλείνει» τον πρώτο γύρο στην Τρίπολη, ενώ και οι πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου είναι… φωτιά.

Έτσι αν και στο Αγρίνιο θυμήθηκαν… φαντάσματα τύπου Κάμπαξη, είναι υποχρεωμένοι να μαζέψουν τις πληγές τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν προκειμένου εντός αγωνιστικού χώρου να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς για μια πιο ήρεμη συνέχεια.

Μιχάλης Τσαμπάς-Gazzetta.gr 

Διαβάστηκε 1355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.