Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:01 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 17:49

Ο Δημήτριος Μανδέλος για την συμμετοχή του στο συνδυασμό της «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάδελφοι και φίλοι

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Το Επιμελητήριο είναι ένας θεσμός που οφείλει να επιδρά καταλυτικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, δυστυχώς οι σύμμαχοι που έχουμε ως επιχειρηματίες είναι λίγοι.

Ένας απo αυτούς θα έπρεπε να είναι και το Επιμελητήριο κάτι το οποίο, έως σήμερα δεν το έχουμε δει στην πράξη. Αντιθέτως παρατηρούμε ένα Επιμελητήριο αποκομμένο απ’ τον εμπορικό κόσμο με τάσεις εσωστρέφειας.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Επιμελητήριο, χρειάζεται ένα νέο διοικητικό μοντέλο το οποίο θα διέπεται από εξωστρέφεια, εμπιστοσύνη στα μέλη του και θα είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και προτάσεις. Θα ενημερώνει, θα καθοδηγεί και θα επιβραβεύει την καινοτομία . Ένας θεσμός ο οποίος θα είναι αρωγός σε κάθε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, όχι μόνο με συμβουλευτικό αλλά και έμπρακτο ρόλο.

Συνάδελφοι, αντιπροσωπεύουμε το ΝΕΟ. Χρειάζονται  να ακουστούν νέες φωνές, νέες ιδέες και θέλουμε όραμα για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεών μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, με γνώμονα αυτόν θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε.

Για όλους τους παραπάνω λογούς προσυπογράφω τις θέσεις της <<Επιμελητηριακής Ανανέωσης>>. Δηλώνω την εμπιστοσύνη μου και την αμέριστη στήριξή μου στον πρόεδρό της, Γιώργο Σωτηρόπουλο και  θέτω την υποψηφιότητά μου στο Τμήμα του Εμπορίου.

Ζητώ αρχικά την συμμετοχή σας στις εκλογές, για να μπορέσει ο θεσμός του Επιμελητήριου να βγει ακόμα πιο ενισχυμένος μέσα από αυτή την διαδικασία.

Ζητώ την στήριξη σας στο πρόσωπό μου και στο Συνδυασμό μας για να μπορέσουμε να πέτυχουμε την Επιμελητηριακή Ανανέωση.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Γεωργίου Μανδέλλος
Υποψήφιος Σύμβουλος
Τμήμα Εμπορίου.

Διαβάστηκε 1718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.