Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:47 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 14:09

Το Eπιμελητήριο Αιτωλ/νίας με παρεμβάσεις του καλεί την πολιτεία να συμπαρασταθεί και να στηρίξει όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες που επλήγησαν.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και μέλη της Διοίκησης, επισκέφτηκαν από την πρώτη στιγμή τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Αγρινίου και Μεσολογγίου συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στις επιχειρήσεις τους, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που καταστράφηκαν τα σπίτια και αλλά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ήδη από χθες, με εντολή του Προέδρου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διαμοιράστηκαν σημαντικές ποσότητες εμφιαλωμένου νερού όπου υπήρχε άμεση ανάγκη.

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Μεσολόγγι παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κου Σκουρλέτη και όλους τους συναρμόδιους φορείς για την αποτίμηση των ζημιών και τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με παρεμβάσεις του στα συναρμόδια Υπουργεία, καλεί την Πολιτεία να συμπαρασταθεί και να στηρίξει όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες που

Διαβάστηκε 907 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 14:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.