Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 14:06

Ο Επαμεινώνδας Μητρονίκας για την συμμετοχή του στο συνδυασμό της «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aγαπητέ  Επιχειρηματία-έμπορε,

Το επιμελητήριο είναι το θεσμικό εργαλείο για την επιχειρηματικότητα στην τοπική οικονομία και κοινωνία, υπερβαίνοντας τις κομματικές πεποιθήσεις.

Η πρόταση της ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ με υποψήφιο Πρόεδρο τον κον Γεώργιο Σωτηρόπουλο αναλαμβάνει την υποχρέωση και ευθύνη να  υπηρετεί το συμφέρων του Νομού του επιχειρηματία και των πολιτών.

Το διαμορφούμενο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, βουλιάζει τις επιχειρήσεις και θέτει το «επιχειρείν» υπό διωγμό. Σήμερα είναι απαραίτητη όσο ποτέ, μία νέa πρόταση και ένα συγκεκριμένο σχέδιο υποστήριξης του επιχειρηματία και του Νομού χωρίς δογματισμούς, ιδεοληψίες, φοβίες και εγωισμούς. Με ενεργοποίηση όλων των επιχειρηματικών δυνάμεων του Νομού δίνουμε νέα κατεύθυνση σύμφωνα με τα κελεύσματα των καιρών.

Όραμα υπάρχει, στόχοι έχουν τεθεί, το έμψυχο υλικό έχει προσεκτικά επιλεγεί , το μόνο που απομένει είναι η εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας.

Με κάθε εκτίμηση

Υποψήφιος με την « ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»



Τμήμα εμπόρων

Επαμεινώνδας Μητρονίκας 

Μ.Β.Α. Σύμβουλος-Οικονομολόγος- Επιχειρηματίας.

Άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος  Α.Μ. Αδείας 9901056979

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ  Α’ ΤΑΞΗΣ  Α. Αδείας 0012723. Μέτοχος 50% της εταιρείας Ε.Μητρονικας Α. Σκούρτη Ο.Β.Ε.Ε. Μέτοχος100% κάτοχος της εταιρείας Ε.Μητρονίκας Χ. Αλεξόπουλος Ο.Ε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΚΟΥΤΕΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – ΑΝΘΗΡ A.E. – ΙΣΧΥΣ ΑΤΕ. - XΑΡΕΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε (Συμβουλευτική). DRAGADOS SA  Κατασκευαστική εταιρεία - Γενικός Δ/ντης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε.   (Αναπτυξιακή Εταιρεία) - General Manager Controller  της  ROMTELECOM, τηλεπ/κού  Οργανισμού της Ρουμανίας - Ο.Τ.Ε. Α.Ε.  Χρηματοοικονομική Δ/νση.- ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. Κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης -  Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΕΛΑΙΣ Α.Ε - Management Accounting στην ALGIDA A.E.-    Management  Accounting   ELIDA GIBBS.

Διαβάστηκε 1274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα