Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 23:17

Παναιτωλικός: «Πανηγύρισε με αυτόν που έπρεπε ο Παπαδόπουλος»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα... ιδιαίτερο τρόπο και με παραπέμποντας στο video του αγώνα σχολιάζουν στον Παναιτωλικό την διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο ματς με την Λαμία!

Στον Παναιτωλικό... βράζουν με την διαιτησία του διαιτητή από την Κόρινθο, καθώς θεωρούν ότι οι δικές του υποδείξεις και κυρίως το γεγονός ότι κράτησε 8 λεπτά καθυστέρηση, ενώ είχε δείξει 4, διαμόρφωσαν το 2-2 στη Λαμία! Το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο προτίμησαν ένα «πρωτότυπο» τρόπο να δείξουν την δυσαρέσκεια τους. Είναι το βίντεο όπου αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης ο κίπερ της Λαμίας, Παπαδόπουλος «πανηγυρίζει» έξαλλα το γκολ με τον πρώτο που βρήκε μπροστά του. Τον διαιτητή... 

«Ο τερματοφύλακας της Λαμίας Παπαδόπουλος, πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης στο 97′ με τον άνθρωπο που έπρεπε…ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!» είναι το σύντομο, αλλά χαρακτηριστικό σχόλιο στο σάιτ της ΠΑΕ και παραπέμπει στο βίντεο με την ομολογουμένως... παράξενη φάση!

gazzeta.gr

 

 

 

 

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας Παπαδόπουλος, πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης στο 97′ με τον άνθρωπο που έπρεπε…

Δείτε στο novasports.gr

Διαβάστηκε 1741 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.