Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 19:57

Αλητεία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός βρέθηκε μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να μην τελειώσει το παιχνίδι αν δεν ισοφάριζε η Λαμία. Με γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ είχε δώσει 4 λεπτά, ο Παναιτωλικός έχασε δυο σημαντικούς βαθμούς.

Τα καναρίνια ήταν εκπληκτικά στην αντεπίθεση και με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν να παίρνουν την νίκη. Μετά από λάθος αντίδραση του Τσενάμο η Λαμία μείωσε, ο Παναιτωλικός δεν έβγαλε τσαμπουκά, με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο τέλος.

Αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο!

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού

Λαμία- Παναιτωλικός 2-2

Ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τους παίκτες του Χάβου να κάνουν αρκετά λάθη και να δίνουν πολύ εύκολα την μπάλα στην Λαμία. Στο 12λεπτο τα καναρίνια έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία που την έκαναν και γκολ. Οι κυανοκίτρινοι έφυγαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Φαρλάι από κοντά, μετά από το δοκάρι να ανοίγει το σκορ. Μετά το γκολ η Λάμια προσπάθησε να απειλήσει αφού ο Παναιτωλικός συνέχισε να κάνει πολλά λάθη και έχασαν μια ευκαιρία με τον Βασιλαντονόπουλο. Στο 24λεπτο οι παίκτες του Χάβου έφυγαν ξανά εξαιρετικά στην αντεπίθεση και εμφάνισαν την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ιδανικό πλασέ του Ντιάζ. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Μόραρ να πετύχει και τρίτο γκολ. Το 0-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα καναρίνια έδειχναν να κρατάνε εύκολα το αποτέλεσμα μέχρι να έρθει το γκολ της Λαμιάς μετά από λάθος αντίδραση του Τσενάμο. Τα καναρίνια δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και η Λαμια πίεζε χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες. Στο 97λεπτο και ενώ το παιχνίδι έπρεπε να έχει τελειώσει ο Μαρίνακης κάνει ενα τραγικό λάθος και βγάζει την Λαμία στην αντεπίθεση. Στο τέλος της φάσης ο Βουό ισοφαρίζει.

Οι καλύτερες φάσεις

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

2' Καλή στιγμή για τη Λαμία. Γύρισμα του Μπλάζιτς από δεξιά, πέφτει και διώχνει με τις γροθιές ο Τσέναμο.

12' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 0-1! Τρομερό κενό στην άμυνα της Λαμίας, ο Μαρινάκης θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, ο Ντίας, ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, κάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ρόσα να παίρνει το... ριμπάουντ και, με κεφαλιά, να ανοίγει το σκορ για τους Αγρινιώτες!

22' Ευκαιρία για τη Λαμία! Πολύ δύσκολο, ευθύβολο σουτ από τον Βασιλαντωνόπουλο, από πλάγια θέση δεξιά, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

24' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 0-2! Αντεπίθεση για σεμινάριο από τους Αγρινιώτες, έκρυψαν την μπάλα, με τον Ντίας να την... εμφανίζει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, με το τέταρτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα!

28' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ «χόρεψε» τους πάντες στην άμυνα της Λαμίας, σούταρε, μεγάλη επέμβαση του Παπαδόπουλου, αποτρέπει το 0-3!

45+2’ Τέλος Α μέρους

46’ ‘Έναρξη Β μέρους

68' Νέο σουτ του Μάζουρεκ, στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου η μπάλα.

69' ΓΚοΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, 1-2! Καταπληκτική ασίστ του Καραγιάννη στον Ακόστα, εξαιρετικό τελείωμα από τον Ισπανό και η μπάλα στα δίχτυα! Νέο ενδιαφέρον στο ματς.

97' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, 2-2! Λάθος του Τσοκάνη, γίνεται μια σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Όμο, δεύτερη κεφαλιά του Μπλάζιτς, νέα κεφαλιά του Βουό και η μπάλα στα δίχτυα!

90+8 Τέλος στο παιχνίδι

Γήπεδο:  ΔΑΚ Λαμία

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Μιχάηλ Δημόπουλος (Δ. Αττικής)

4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (29' Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42' Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62' Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσεναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (70' Κλέσιο), Μάζουρεκ (75' Τσοκανης), Μοράρ (79' Μαρκόβσκι), Ντίας

Γκολ:  69' Ακόστα, 90+7' Βουό / 12' Ρόσα, 24' Ντίας

Κάρτες:  Όμο, Αναστασόπουλος / Μόρας, Ρόσα, Μοράρ, Μπεχαράνο

Κόκκινες: Ακόστα, Παπαδόπουλος / * Μπεχαράνο

* δεύτερη κίτρινη

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 2234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.