Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 14:31

Νίκος Χολέβας: Να ανακόψουμε την κατηφορική πορεία του Επιμελητηρίου μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από αρκετή σκέψη και έντονο προβληματισμό αποφάσισα να   θέσω υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου  Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό και στόχο να προσφέρω τις υπηρεσίες   μου για αναβάθμισης των ρόλων του επιμελητηρίου επ’ ωφελεία του   επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας, με το ψηφοδέλτιο της  ΝΙΚΗΣ της επιμελητηριακής ανανέωσης με επικεφαλής τον κο. Σωτηρόπουλο Γιώργο. Παρότι οι επιχειρηματικές μου υποχρεώσεις με την εταιρεία PRAKTIKA ΧΟΛΕΒΑΣ & ΣΙΑ Α.Ε. είναι πάρα πολλές δεν μπορούσα να μείνω αδιάφορος και ασυγκίνητος σε μια νέα και ελπιδοφόρα προσπάθεια για πρόοδο και δημιουργικότητα του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα του τμήματος εμπορίου που δραστηριοποιούμαι και που πιστεύω ότι γνωρίζω πολύ καλά.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας στις εκλογές 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

Και σας διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, μαζί με όλους τους εκλεκτούς συνυποψήφιους και με επικεφαλής τον άξιο και δραστήριο κο. Σωτηρόπουλο Γιώργο, να ανακόψουμε την κατηφορική πορεία του επιμελητηρίου μας και με συγκεκριμένες πράξεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες να επανακινησουμε τον ρόλο του επιμελητηρίου για μια ουσιαστική και δημιουργική πορεία στο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΧΟΛΕΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστηκε 1727 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.