Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 01:12

Ένα παιδί από το Αγρίνιο στο «Top Rank Showcase» των ΗΠΑ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν ιδρώνεις και ματώνεις, τότε παίρνεις αυτό που αξίζεις. Αυτός είναι ένας πάγιος κανόνας στις ΗΠΑ που χαρακτηρίζει την νοοτροπία αυτής της χώρας.

Στην περίπτωση του Γιάννη Πατσέα, του νεαρού Αγρινιώτη μπασκετμπολίστα, ο οποίος αφού πέρασε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ έφτασε να αγωνίζεται στην κολεγιακή ομάδα των Phoenix, επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα.

Ο νεαρός Αγρινιώτης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στους αγώνες και στα τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα του, επιλέχθηκε στο κορυφαίο και καλύτερο showcase της Αμερικής, εκεί όπου ανάμεσα από χιλιάδες μπασκεμπολίστες επιλέγουν τους 100 καλύτερους.

Ο ίδιος γράφει στην σελίδα του στο facebook, αισθανόμενος περηφάνια για το κατόρθωμά του: «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι θα συμμετάσχω στο Top Rank Showcase, γεγονός που περιορίζεται σε 100 αθλητές στο Az, μετά την επιλογή μου από χιλιάδες παίκτες από όλη την χώρα».

Η επιλογή του δείχνει από μόνη της την εντύπωση που έχει προκαλέσει στην Αμερική, το νεαρό παιδί από το Αγρίνιο που εδώ και μήνες αποφάσισε να μεταναστεύσει και να ξενιτευτεί, σε μία μακρινή χώρα έχοντας σαν μοναδικό του όπλο την πίστη και την θέληση να ακολουθήσει το όνειρο του.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιάννη Πατσέα, στην οποία έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον, βάζοντας από 20 με 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι, κατάφερε και βγήκε μέσα στην πρώτη δεκάδα στην διοργάνωση που γίνεται τους τελευταίους έξι μήνες.

«Τόσο αίμα, ιδρώτας και δάκρυα έχουν χυθεί σε αυτό το πρόγραμμα τους τελευταίους 6 μήνες από τόσους πολλούς και είμαι ευγνώμων που συνέβαλα και εγώ. Επιτέλους η σκληρή δουλειά μας αναγνωρίζεται και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου!» σχολιάζει ο νεαρός.

Στην φωτογραφία του εξωφύλλου ο Γιάννης Πατσέας με τον Ron Artest, ένα από τα αστέρια του ΝΒΑ και έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία του πρωταθλήματος.

patrasevents.gr

Διαβάστηκε 3033 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.