Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 17:48

Χάβος: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στην εικόνα του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα του Ηρακλείου. «Εχει δείξει η ιστορία ότι αυτά τα παιχνίδια για τις ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας που παίζουν με αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας είναι επικίνδυνα και βλέπουμε να γίνονται δύσκολες καταστάσεις. Θέλαμε σήμερα να ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καν στον αγώνα, απέναντι σε έναν εξαιρετικό Εργοτέλη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του.Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βελτιώσαμε πολλά, έγιναν τα πράγματα καλύτερα και κερδίσαμε με ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Εργοτέλη», είπε αρχικά.
Και συνέχισε.  «Χαίρομαι για τη νίκη, γιατί είχαμε σοβαρότητα. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, είναι ο πιο γρήγορος και σύντομος δρόμος για την επιτυχία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, επέστρεψαν και οι τραυματίες και έχουμε το βάθος και τα νέα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και στο κύπελλο».
gazzetta.gr
Διαβάστηκε 1568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα