Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 23:42

Χριστούγεννα με… εκπλήξεις από τον Δήμο Αγρινίου – Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το παγοδρόμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής

Μετά την σταδιακή φωταγώγηση του Αγρινίου που ξεκίνησε από την Δευτέρα το βράδυ, ο Δήμος Αγρινίου προετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις που επισήμως θα ξεκινήσουν με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Η λήξη των εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιανουαρίου, ενώ καθημερινά το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται.

Στόχος του Δήμου Αγρινίου, είναι οι φετινές γιορτές να μείνουν αξέχαστες για μικρούς και μεγάλους.

papageorgiou

Το παγοδρόμιο που «στήνεται» στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου στο Σιντριβάνι θα ξεκινήσει νωρίτερα από την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, σήμερα το απόγευμα, ενώ με την φωταγώγηση του δένδρου έχει προγραμματιστεί γιορτή με την οποία οι επισκέπτες θα γιορτάσουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τις νότες τις Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου και όχι μόνο. Οι εκπλήξεις που προετοιμάζονται για δημότες και επισκέπτες θα είναι εντυπωσιακές, ενώ θα διοργανωθούν και δραστηριότητες φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα!

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου επεσήμανε μιλώντας για το θέμα στη «Σ»: «οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργηθεί σε όλη την πόλη και τον Δήμο Αγρινίου εορταστικό κλίμα, όπου θα χαρούν οι μικροί μας φίλοι και μαζί μ’ αυτούς και οι μεγαλύτεροι, κάτι που έχουμε μεγάλη ανάγκη, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και οφείλονται κυρίως στην οικονομική κρίση. Η έναρξη των εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Δήμος θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν ένα μήνα μετά. Στο εορταστικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν φορείς, σχολεία και πολίτες. Όλες οι υπηρεσίες του δήμου, η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, αυτεπιστασίας, πρασίνου και το τμήμα της ΚΕΔΑ του τμήματος Πολιτισμού, εργάζονται εντατικά για να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύουμε ότι το Αγρίνιο τις ημέρες αυτές θα είναι μαγικό. Οι χώροι που θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις, θα είναι η Δημοτική αγορά, όπου εκεί θα γίνει η «Παραμυθούπολη» και θα πραγματοποιηθούν πολλά διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ στην πλατεία Δημάδη θα γίνουν διάφορα παιχνίδια ενώ θα εγκατασταθεί και Carousel».

Κων/νος Χονδρός

pagodromio2

pagodromio3

pagodromio4

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1452 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα