Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 18:20

«Stop» στους πλειστηριασμούς – Συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
  • Συνεχίζουν οι συμβολαιογράφοι του Αγρινίου την αποχή τους
  • Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» : «Στηρίζουμε τον τίμιο αγώνα των συμβολαιογράφων»

Το κάλεσμα του κινήματος «Δικαίωμα στη Ζωή» για την αποτροπή πλειστηριασμών ήταν για τις 15.00 το μεσημέρι. Συνεχώς οι πολίτες που προσέρχονταν στο Δικαστικό Μέγαρο για την αποτροπή των πλειστηριασμών αυξάνονταν, ενώ τα μέλη του κινήματος οργάνωναν τις ενέργειες υποσχόμενοι ταυτόχρονα πως η κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς κάθε φορά θα είναι πιο δυναμική.

Στο Αγρίνιο είναι προγραμματισμένοι 2 πλειστηριασμοί για επαγγελματικές στέγες, όπως και στη Ναύπακτο. Οι συμβολαιογράφοι του Αγρινίου ωστόσο συνεχίζουν την αποχή τους, αλλά η συγκέντρωση γίνεται για να εξαλείφει κάθε πιθανότητα τέλεσης του πλειστηριασμού, καθώς επίσης και να διαμαρτυρηθούν οι πολίτες για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν σήμερα στην Αθήνα.

plistiriasmoi1

plistiriasmoi3

plistiriasmoi2

plistiriasmoi4

plistiriasmoi5

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1120 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.