Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:41 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 17:47

Πρόσληψεις: Αυτές είναι οι μόνιμες θέσεις που εγκρίθηκαν για τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας και τη ΔΕΥΑ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης  συνολικά 8.845  μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς  και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες),  υπέγραψαν, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr και το ένθετο «Καριέρα+Εργασία» της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο εκδίδεται με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας της aftodioikisi.gr, οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης,  Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.

Πρόκειται για τις αποφάσεις με Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./172/39755 και ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./170/34183 οι οποίες αφορούν: Στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών  και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου  των ΟΤΑ.

ΠΙΝΑΚΕΣ

Ειδικότερα οι θέσεις στον Δήμο Αγρινίου 

agrinio

Θέσεις στη ΔΕΥΑ Αγρινίου 

????????????????????????????????????

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

????????????????????????????????????

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 

????????????????????????????????????

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ 

agrinio

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία