Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 18:17

Αγρίνιο: έκοψαν το ρεύμα σε εξαμελή οικογένεια με πατέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως αναλγησία. Σίγουρα πάντως αποτελεί περίπτωση που η ΔΕΗ δεν επιδεικνύει την δέουσα ευαισθησία.

Ο λόγος για την διακοπή ρεύματος στην οποία προέβη την περασμένη Τρίτη σε κατοικία του Αγρινίου. Σε μια κατοικία στην οποία διαμένει εξαμελής οικογένεια, ο πατέρας της οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει ανάγκη από 24ωρη υποστήριξη από συσκευή οξυγόνου. Μια συσκευή φυσικά που δεν λειτουργεί χωρίς ρεύμα…

Η ΔΕΗ και σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως τήρησε κατά γράμμα τον προβλεπόμενο κανονισμό. Η οφειλή υπερέβη κάποιο όριο και δεν εξυπηρετήθηκε κάποια ρύθμιση.

Παραβλέφθηκε όμως η σοβαρότερη διάσταση, η ανθρωπιστική. Η οικογένεια δεν άφησε απλήρωτους του λογαριασμούς γιατί το ήθελε… Ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, υποβάλλεται σε χειρουργεία τα τελευταία χρόνια και παρέμεινε κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτει αυστηρές γνωματεύσεις και αντιμετωπίζει αναπνευστική ανεπάρκεια για το λόγο αυτό εξυπηρετείται με συσκευή οξυγόνου. Η μητέρα άνεργη και τα παιδιά φιλοξενούνται πλέον σε σπίτια συγγενών.

Οι εκκλήσεις της οικογένειας και οικείων τους για επανασύνδεση του ρεύματος δεν έγιναν αποδεκτές. Ούτε η πρόθεση να καταβάλλουν ένα αρχικό ποσό έναντι της οφειλής.

«Τους θέτω προ των ευθυνών τους για οποιαδήποτε περεταίρω βλάβη , σωματική η ψυχική υποστώ», λέει οργισμένος στο agrinionews.gr ο πατέρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση ίσως είναι περιττές. Το ζήτημα είναι την πολυδιαφημισμένη κοινωνική της «ευαισθησία» η ΔΕΗ εν προκειμένω να την αποδείξει εμπράκτως…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1659 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα