Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 17:46

«Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» Ανοικτή εκδήλωση – Παρουσίαση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτή ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείου της Πάτρας και θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Στη συνέχεια, η Άλκηστις Σταθόπούλου Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020.

Ακολούθως, θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα που έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα:

  • «Κατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών»

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Φρισήρας, προϊστάμενος Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων (ΥΠΠΟΑ)

  • «Μικρή Περιμετρική Πατρών, όνειρο δεκαετιών για την Πάτρα»

Εισηγήτρια: Αδαμαντία Κατσαϊτη , Τοπογράφος Μηχανικός Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – επιβλέπουσα έργου

  • «Βελτίωση Προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας»

Εισηγήτρια: Ειρήνη Καραθανάση, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

  • «Λιμάνι Κατακόλου: Παρελθόν –Παρόν – Μέλλον»

Εισηγήτρια: Κατερίνα Αρκουμάνη, προϊσταμένη τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε Ηλείας.

-«Κοινωνικές Υποδομές, χρηματοδότηση, ανάπτυξη και πολιτισμός στην πόλη των Πατρών»

Εισηγητής: Βασίλειος Χριστόπουλος, Συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης  Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και οργανώνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πρόγραμμα Αρχαιολογικού Μουσείου

 

Διαβάστηκε 1182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.